Usein kysyttyä

Q

A

Autatko auditointeihin valmistautumisessa?

 

Kyllä. Auditointeihin valmistautuminen on tärkeä prosessi, jossa organisaatio oppii ja saa käytännön asiantuntija-avun lisäksi henkistä tukea ja tsemppausta koko prosessin onnistuneeseen läpiviemiseen.

 

Voiko työnohjauksella oikeasti saavuttaa työssä jaksamista?

Työnohjaus on oiva keino peilata ammattilaisen kanssa omaa suhtautumistaan työhön, työyhteisöön ja asioihin, joihin sillä hetkellä on syytä tarttua ajan kanssa. Kyllä työnohjaus auttaa työssä jaksamiseen, sillä siinä hetkessä sanoitetaan usein asioita, jotka ovat mielen päällä, mutteivät nouse itsekseen oivalluksiksi, jotka auttaisivat eteenpäin.

 

Haluan olla yhteydessä heti kun ”ahistaa”. Onnistuuko?

 

Kyllähän minullakin vapaa-aikaa on ☺ Mutta teemme kanssasi sopimuksen mukaisen palvelun, jossa olen käytettävissä tiettynä ajankohtana rajattomasti yhdellä maksulla. Silloin kun ottaa päähän joku asiakaskohtaaminen, voit laittaa viestin ja siitä se sitten lähtee purkautumaan ja keventymään.

 

Mitä on coaching?

 

Coaching on tavoitteellista valmentamista, joka johtaa toimintaan siten, että minä ikään kuin valvon, että ryhdyt toimeen ja mitä saat aikaan. Hankalinta sinulle voi olla se, että coachingin aikana en anna valmiita vastauksia vaan sinä löydät ne itse. Sinulla on kaikki onnistumisen avaimet itselläsi ja minä autan sinua löytämään ne. Ajan kanssa. –aika on suhteellinen käsite, mutta ajan kanssa.

 

Teetkö töitä vain Pohjanmaan maakuntien alueella?

 

Palvelen maailmanlaajuisesti. Käytössäni on videoneuvotteluvälineet. Etäyhteys on joskus parempi kuin kasvokkain tapaamiset. (Tarkoitan erityisesti tätä nykytilannetta, kun Covid-19 sanelee turvallisuuttamme) 

 

Kauanko olet ollut tällä alalla?

 

Laatu- ja kehittämistehtävissä olen ollut vuosia. Esimieskokemusta on kertynyt yhtälailla vuosien ajalta. Työnohjaajana olen ollut vuodesta 2008. 

 

Kokemus ja jatkuva tiedonhankinta, ajassa pysyminen ovat minulle tärkeitä, koska teen työtä, jota osaan ja jossa osaan uudistua ja vastata ajan tarpeisiin. Kerran opittua en yksinkertaisesti pysty toistamaan esityksestä toiseen, vaan tieto muuttuu ja sitä uusinta tuon organisaatioiden ja asiantuntijoiden käyttöön.

Etkö löytänyt etsimääsi vastausta?

Ota yhteyttä

 
044 271 6849

loisto.voimavarapalvelut@gmail.com

Exit mobile version