Yhteystiedot

Usein kysyttyä

Tässä muutamia kysymyksiä, joita minulta usein kysytään.

Hei, olen Maarit

Kyllä. Auditointeihin valmistautuminen on tärkeä prosessi, jossa organisaatio oppii ja saa käytännön asiantuntija-avun lisäksi henkistä tukea ja tsemppausta koko prosessin onnistuneeseen läpiviemiseen.

Kyllähän minullakin vapaa-aikaa on. Mutta teemme kanssasi sopimuksen mukaisen palvelun, jossa olen käytettävissä tiettynä ajankohtana rajattomasti yhdellä maksulla. Silloin kun ottaa päähän joku asiakaskohtaaminen, voit laittaa viestin ja siitä se sitten lähtee purkautumaan ja keventymään.

Käytössäni on videoneuvotteluvälineet eli palvelen tarvittaessa maailmanlaajuisesti. Etäyhteys on toisinaan myös parempi kuin kasvokkain tapaamiset.

Laatu- ja kehittämistehtävissä olen ollut vuosia. Esimieskokemusta on kertynyt yhtälailla vuosien ajalta. Työnohjaajana olen ollut vuodesta 2008. 

Kokemus ja jatkuva tiedonhankinta, ajassa pysyminen ovat minulle tärkeitä, koska teen työtä, jota osaan ja jossa osaan uudistua ja vastata ajan tarpeisiin. Kerran opittua en yksinkertaisesti pysty toistamaan esityksestä toiseen, vaan tieto muuttuu ja sitä uusinta tuon organisaatioiden ja asiantuntijoiden käyttöön.

Osaamisestani ja toimintatavoistani voit lukea lisää täältä.

Heräsikö kysyttävää?
Ota yhteyttä!