Etusivu

No mutta, peremmälle vain!

Ens alkuun voitaisiin vähän tutustua?

Loisto - Kumppanisi matkalla

Loisto Voimavarapalvelut Oy syntyi ajanmukaisesta tarpeesta tehdä oma osansa yritysten ja henkilöstön hyvinvoinnin ja kehittymisen eteen ikimuistoisena koronakeväänä 2020.

 

Erityisesti Sote-sektorilla tarvitaan laatuun liittyen asiantuntijaa tuottamaan jatkuvan parantamisen prosesseja. Rakentuvat sote-maakunnat tarvitsevat asiatuntijaa valmentamaan maakunnan hyvien käytäntöjen rakentumista erityisesti laadun ja valvonnan kehittämistyössä. Tässä minä olen!

 

Loisto Voimavarapalvelut Oy tuottaa merkittävää auditointi- ja arviointipalvelua ja auditointiprosessiin valmistautumiseen valmentavaa palvelua erityisesti ISO 9001:2015-standardiin. Sote-alalla jatkuva parantaminen laatukriteerien kautta ole uutta, mutta asiantuntijan tuki on erittäin tärkeää, sillä ihmisten saamissa sote-palveluissa tulee asetettujen laadun kriteerien toteutua siten, että ostaja ja maksaja ovat kummatkin tyytyväisiä palvelun loppukäyttäjää myöten. 

 

ID Valmennus antaa yksilöllisen ammatillisen kasvun parhaat eväät. Ota yhteyttä niin kerron lisää. 

 

Työnohjauspalvelut toteutetaan läsnä tai etänä. 

 

Kuljen tiiviisti vierelläsi ja sparraan parempaan

Asiakkaalle Loisto Voimavarapalvelut Oy on paikka, jossa hän käynnistää oppimisprosessin, josta hän voimaantuu omassa työssään ja josta koko organisaatio hyötyy saamalla lisäarvoa ja vahvistusta omaan asemaansa markkinoilla.

Palvelun ostaja saa rahoilleen vastinetta sijoituksestaan – hän voi olla hyvillään ja ylpeä siitä, että otti Loisto Voimavarapalvelut Oy:n asiantuntijakseen.

 

Minulle yritykseni merkitsee työtä, jota osaan tehdä ja josta opin yhä lisää. Osaamiseni perustuu jatkuvaan uuden oppimiseen ja oivaltamiseen. Työ antaa toimeentulon, mutta ennen kaikkea elämän sisältöön lisäväriä ja vahvistavassa vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa myös oman hyvinvointini vahvistumista. Hyvä lähtee liikkeelle jo ensi kohtaamisessa ja yhteistyöstä tulee rikasta, antoisaa.

Hyvä vahvistuu ja vahvistaa

Koska osaan paljon, on hienoa että voin tarjota osaamistani ja tietouttani eteenpäin. Asiakastyössä kohtaamiset tuovat lisäarvoa ja merkityksellisyyttä niin asiakkaalle kuin minulle. Hyvä vahvistuu ja vahvistaa. Viisaus ja vastaukset ovat ihmisessä itsessään. Minun tehtävänä on nostaa niitä esille oivalluttamalla ja tilanteen mukaisesti tietoa tai opastusta antaen.

 

Innovaatiot ja uuden kokeilut asiakkaiden hyväksi kuuluvat tähän työhön. Pysyvää on kuitenkin silmiin katsominen ja tässä hetkessä oleminen. Kohtaamisen taito, läsnäolon taito ja ihmisen oman toimijuuden vahvistaminen tuottavat ilahduttavan paljon enemmän ja pysyviä tuloksia, kuin ”valmiit vastaukset ja kiitos hei”.

 

Jos yhteistyömme alkaessa koet epävarmuutta, lopussa sinäkin jo loistat!

Ota yhteyttä

 
044 271 6849

loisto.voimavarapalvelut@gmail.com

Exit mobile version